Formatge de renom mundial, amb DOP, semigras, cuit i madurat lentament de manera natural. S'obté de la llet de la vaca i conté una textura granulosa. El Parmeggiano Reggiano es sabrós i aromàtic. Té... Mostrar més una maduració en bodega de 24 mesos.
Amb la botifarra negra els cuiners dels restaurants catalans elaboren les escudelles i els brous. La mateixa carn l'embotim en bull i es converteix en un dels millors acompanyaments del trinxat. Tant la... Mostrar més botifarra com el bull destaquen per la finesa de la seva textura, l'aroma i el sabor.
Els Poltres del Pirineu Català estan tot l'any alimentant-se de pastures naturals sense productes químics, hormones o aigua contaminada. És un animal que pateix molt poques malalties, perquè són molt... Mostrar més escrupolosos amb el que mengen i el que beuen. Es pot considerar com una de les carns més saludables pel seu baix contingut en greix. Destaca també el seu alt valor nutritiu. Hi ha nombrosos motius per consumir-la, a part de tenir un gust exquisit, és molt rica amb vitamina B, glucosa i ferro. És ideal per a infants, esportistes i persones amb anèmia.
Aquest formatge elaborat amb llet de vaca, té una textura granulosa amb un lleuger sabor a mel i incorpora deliciosos nabius vermells. Es pot consumir en taules de formatges, amanides o acompanyant plats... Mostrar més calents.
Cua de la vedella, necesita cocions molt llargues (entre 2,5- 3,5h) a foc lent i el seu resultat es extraordinariament tendre i amb molta gelatina. pes aprox. 1,3kg
Excelent pernil curat ibèric de glà. Sempre procurem obtenir els millors pernils dels millors proveïdors, exigint en tot moment la máxima qualitat en totes les nostres gamme. Per aquest motiu seleccionem... Mostrar més i marquem personalment el nostre producte.