Carn de porc PALOU (raça creuada amb Duroc) d'alimentació natural amb cereals, criat a Catalunya en granges semi extensives en llibertat. És tendre i gustós.
Costella a dauets per la paella, per al forn o per brassa. En Masia Tero fem una cria d'exemplars de raça Pròpia de Masia Tero, basada en Duroc d'alta qualitat, amb una cria en llibertat en un entorn... Mostrar més natural i tranquil, fent especial èmfasi en l'alimentació, utilitzant com a base l'ametlla i l'avellana per aconseguir carns de primera qualitat, amb un baix índex en greixos saturats i un alt nivell de greix infiltrat, el que ens permet obtenir una carn d'alt contingut en Omega 3.
UN CLATELL PESA ENTRE 100 I 150 GRS
Per a guisats, per fer amanides, esmicolat o làmines.
Per dessalar, poseu el bacallà 48-72 hores, en remull i SEMPRE A LA NEVERA. Canviant l'aigua del Bacallà cada... Mostrar més 12 hores.
Peixet de la culata de vedella gallega suprema, certificada amb denominació d'origen protegida IGP (Indicación Geográfica Protegida Ternera Gallega). Vedelles de la raça Rubia Gallega exclusivament... Mostrar més nacionals de menys de 12 mesos, criades i sacrificades a Galicia. El peixet de la culata es tracta d'una carn molt tendra sense nervi, que s'utilitza per guisar, per fer un rostit, el seu pes aprox 1 kilo
Els Poltres del Pirineu Català estan tot l'any alimentant-se de pastures naturals sense productes químics, hormones o aigua contaminada. És un animal que pateix molt poques malalties, perquè són molt... Mostrar més escrupolosos amb el que mengen i el que beuen. Es pot considerar com una de les carns més saludables pel seu baix contingut en greix. Destaca també el seu alt valor nutritiu. Hi ha nombrosos motius per consumir-la, a part de tenir un gust exquisit, és molt rica amb vitamina B, glucosa i ferro. És ideal per a infants, esportistes i persones amb anèmia.
La safata porta 16 mandunguilles i te un pes aproximat de 400gr. Som el.laboradors i tenim el segell de mestre artesà. Les nostres mandonguilles estan elaborades amb productes de primera qualitat... Mostrar més al nostre obrador a Sant Pere i Sant Pau. Els principals ingredients son la carn de porc Duroc i la vedella de proximitat, arriben diariament al nostre obrador en canal desde Lleida i Tarragona i nosaltres el preparem com sempre hem fet amb cura i profesionalitat.