UN LLOM PESA ENTRE 420 GRS I 585 GRS A casa nostra el recomanem per fer esqueixat, fregit etc. Pels amants dels gustos de sempre. Per dessalar, poseu el bacallà 48 hores, en remull i SEMPRE A LA... Mostrar més NEVERA. Canviant l'aigua del Bacallà cada 12 hores.
Hamburguesa feta amb carn de cavall i poltre del Pirineu Català. Els Poltres del Pirineu Català estan tot l'any alimentant-se de pastures naturals sense productes químics, hormones o aigua contaminada.... Mostrar més És un animal que pateix molt poques malalties, perquè són molt escrupolosos amb el que mengen i el que beuen. Es pot considerar com una de les carns més saludables pel seu baix contingut en greix. Destaca també el seu alt valor nutritiu. Hi ha nombrosos motius per consumir-la, a part de tenir un gust exquisit, és molt rica amb vitamina B, glucosa i ferro. És ideal per a infants, esportistes i persones amb anèmia.
Part de la cuixa o l'espatlla de l'animal. És una carn amb molt de tendrums i gelatina es ideal per a fer brou o per fer cocions llargues tipus estofats. És molt mel.losa i tendre. Certificada amb el... Mostrar més CCPAE
Cada filet pot pesar entre 350/450gr. cadascú, es pot cuinar sencer, a medallons i filetejat per arrebossar. Si voleu podeu demanar que el lliguem per rostir. En Masia Tero fem una cria d'exemplars de... Mostrar més raça Pròpia de Masia Tero, basada en Duroc d'alta qualitat, amb una cria en llibertat en un entorn natural i tranquil, fent especial èmfasi en l'alimentació, utilitzant com a base l'ametlla i l'avellana per aconseguir carns de primera qualitat, amb un baix índex en greixos saturats i un alt nivell de greix infiltrat, el que ens permet obtenir una carn d'alt contingut en Omega 3.
Un ús principal del pebre roig és l'elaboració d'embotits, com sobrassada, xistorra, xoriço, llom adobat, o morco. També s'empra a la cuina diària, com a condiment per amanir, decorar, o com a simple... Mostrar més colorant alimentari, i en alguns casos proporciona una aroma fumada.
Cabrit ecològic del Pallars criat en llibertat i certificat pel Consell Català de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE).
El seu pes aprox. senser es de 3,500kg 1/2 Cabrit aprox 1,750kg
Bisbe blanc d'espinacs amb passes i pinyons, elaborat a casa nostra. Som elaboradors i tenim el certificat de Mestre Artesans. Aquest bisbe està fet com antigament amb budell natural i sense additius.... Mostrar més