Meló de la marca Bollo, la marca ens garantitza la seva qualitat i punt de maduració. Curiositat Gustum: Tot i que el podem consumir durant tot l'any, no sempre provenen de la Península.
Espatlla sencera cuita sense al·lèrgens alimentaris. Elaborada per Sant Dalmai (Girona), empresa amb filosofia d'eliminar tots els al·lèrgens dels seus productes.
... Mostrar mésSaludable, fresc i melós.
Ideal per menjars lleugers i riques en nutrients beneficiosos per al nostre organisme. Productes naturals elaborats a partir de carns meloses de galls dindis de criança selecta.
El Cheddar a la Cervesa és un formtage irlandés de llet de vaca. El seu procés d' elaboració és artesanal i s'utilitza la famosa cervesa negra Guinness. Formatge de pasta semidura, amb una cobertura... Mostrar més de cera de color alberjínia. La seva pasta té un aspecte marbre amb cups de color beige i marró fosc. Sabor suau, amb l' inigualable toc que li aporta la cervesa Guinness.
Celler Cal Menescal, és un petit celler familiar, ubicat a Bot, la Terra Alta, que es dedica al món del vi, des de finals del segle 19. La suma de l'experiència de molts anys de funcionament, juntament... Mostrar més amb les noves tècniques, coneixements, idees i il·lusions de les noves generacions, donen com a resultat uns productes de gran qualitat que combinen perfectament la tradició amb les últimes tendències del mercat.
Fruit d'aquesta combinació, sorgeix aquest Avus Dolç, és un vi de licor dolç tradicional, elaborat amb most de garnatxa negra, d'elevada riquesa en sucres. Es retarda la verema deixant sobre madurar el raïm al cep. Quan el most està fermentant, i abans que tot el sucre s'hagi transformat en alcohol, s'hi afegeix alcohol en una proporció de 5 a 10% del volum del most, aturant l'acció dels llevats i deixant una certa quantitat de sucre residual no fermentat. Un cop macerat, es diposita en bótes de roure, on començarà un procés d'envelliment d'entre 14 i 16 mesos, per aconseguir major untuositat i complexitat d'aromes.
Prova'l coma entrant. Sí, sí ja veuràs! Amb Foie, formatges, amb els nostres peixos fumats i, és clar, per les postres o el dia de la Castanyada!
Part de la cuixa o l'espatlla de l'animal. És una carn amb molt de tendrums i gelatina es ideal per a fer brou o per fer cocions llargues tipus estofats. És molt mel.losa i tendre. certificada amb el... Mostrar més CCPAE
Casa Montjam està ubicada a Jabugo (Huelva), el cor del món ibèric. Resumint les característiques d'aquest fabricant, destaquem sense cap dubte: -Selecció dels millors porcs ibèrics procedents de... Mostrar més les Deveses d'Alzinars, un dels ecosistemes únics al món per la seva riquesa en alzines i sureres. -Tradició des del 1.887. -Curació en bodegues subterrànies i assecadors naturals de més de 100 anys.
23,99 €/kg
Format
FormatCarregant ......
Com ho vols?
Entra Pes
Producte:
Parada:
Ja tens el producte al carret, ara pots modificar la quantitat i com ho vols.
PesgramsCom ho vols?
Aquí pots indicar:
com vols el producte (verd, madur, tallat fi, etc.)
les unitats que vols
el tipus de paquet (safata, al buit, en 2 paquets, etc.)