Les burguers de vaca estàn elaborades diariament amb carn de vaca nacional molt magra. L'hi possem un conservador ( permés per sanitat) per que tinguin una mica de durada.
Tomàquet de la varietat bola de color Vermell i polpa sucosa. És la varietat idònia per a sucar pa, fregir o per a rostits. La podem trobar durant molts mesos a l'any i de collita local. Consell Gustum:... Mostrar més recomanem conservar els tomàquets a temperatura ambient, ja que així aconseguirem conservar la seva dolçor i el punt òptim de maduració.
Les piparres (o bitxos bascos dolços), són reconegudes en la gastronomia per la seva alta qualitat. Entre les seves característiques destaca el seu sabor, textura tendra i la seva fina pell. Són extraordinàries... Mostrar més per acompanyar llegums i conserves de peix o soles amb oli d'oliva i sal. Sempre a punt, per donar vida als teus aperitius i menjars!
... Mostrar mésVedella de raça ANGUS criada al pirineu català. Aquests bistec es caracteritza, per no tenir gens de greix i tampoc cap nervi. És ideal per a fer prim a la planxa, o per fregir, i també per a fer rebossats.