Ossobuco de vedella gallega suprema, certificada amb denominació d'origen protegida IGP (Indicación Geográfica Protegida Ternera Gallega). Vedelles de la raça Rubia Gallega exclusivament nacionals... Mostrar més de menys de 12 mesos, criades i sacrificades a Galicia. El ossobuco es tracta d'una carn molt melosa i tendra amb ós, que serveix per guisar.
El seu pes aprox 400 gr, es un per persona
Som el.laboradors i tenim el segell de mestre artesà. La nostra llonganissa està el.laborada amb productes de primera qualitat al nostre obrador a Sant Pere i Sant Pau. El principal ingredient que és... Mostrar més el porc Duroc ens arriba diariament al nostre obrador en canal desde Lleida i Barcelona i nosaltres el preparem com sempre hem fet amb cura i profesionalitat.
Pastís fresc de tonyina amb pa de motlle. Per entrant freds o acompanyament de plats. En atmosfera protectora, disponible durant tres setmanes per ser consumit.
... Mostrar mésPernil 100% ibèric de gla, criat en el famós Valle de los Pedroches (Córdoba). Pernil de 42 mesos de curació de textura melosa i gust molt intens. Es preferible el consum en petits troçets o encenalls.
Per fer croquetes, Brandada, Truites, Bunyols … Aquest Esqueixat, el fem nosaltres, tot manual, sense pells, ni espines. Tot artesanal, llest per tu Per dessalar, poseu el bacallà unes 3-4 hores, en... Mostrar més remull i SEMPRE A LA NEVERA.
21,00 €/kg
Format
FormatCarregant ......
Com ho vols?
Entra Pes
Producte:
Parada:
Ja tens el producte al carret, ara pots modificar la quantitat i com ho vols.
PesgramsCom ho vols?
Aquí pots indicar:
com vols el producte (verd, madur, tallat fi, etc.)
les unitats que vols
el tipus de paquet (safata, al buit, en 2 paquets, etc.)